WeesThuys Enjoy@home

Uit nood geboren, met trots uitgebreid

Trakteer jezelf en je huisgenoten op een onbezorgd moment. Combineer de pure betoverende smaken van Het Weeshuys met de intimiteit van je eigen huis. Dát is wat Het WeesThuys mogelijk maakt.

Enjoy@home 4-gangen juli & augustus Verwenbox en Takeaway gerechten

De hele maand juli en augustus van maandag tot en met zaterdag te bestellen en ook op zondag 26 juli.

Bestelformulier Enjoy@home juli & augustus Verwenbox & Takeaway

Zo werkt de verwenbox

Je ontvangt van ons de koude componenten van de gerechten in de verwenbox. Helemaal voorbereid en perfect op smaak. Soms moet je een onderdeel nog kort verwarmen of de laatste hand leggen aan het bakken van het vlees- of visgerecht. En je mag de componenten zelf fraai op je bord leggen. Wat je moet doen en hoe je dat doet, zie je in de bijgeleverde instructie en video. Alles is natuurlijk kakelvers en daarom nog prima 2 dagen in de koelkast te bewaren.

Allergisch of dát lust je niet?

Gebruik de opmerkingen om je wensen door te geven op het gebied van: allergieën, vervangend ingrediënt of een vegetarische variant. Wij zorgen dan voor een voortreffelijke vervanging.

Met trots uitgebreid

Naast de verwenbox kun je ook thuis genieten van onze Takeaway gerechten. Deze gerechten zijn zo goed als klaar en je hoeft ze alleen nog maar op je bord te leggen. Soms nog even kort verwarmen, that’s all.

In de box of buiten de box?

Ga je voor de 4 gangen Enjoy@home verwenbox? Of kies je een van onze Takeaway gerechten? Maak het helemaal af met de vloeibare pareltjes uit de kelder van Het Weeshuys.

Bestelformulier Enjoy@home juli & augustus Verwenbox & Takeaway

Bestellen, betalen en ophalen

De WeesThuys Enjoy@home producten zijn van maandag tot en met zaterdag te bestellen en op te halen. Je betaalt je bestelling vooruit via iDeal. Bestellingen tot 16:00 kunnen dezelfde dag worden opgehaald tussen 17:00 en 18:00. Bestellingen na 16:00 kunnen vanaf de volgende dag worden opgehaald of in overleg nog op dezelfde dag. Neem in dat laatste geval telefonisch contact met ons op, ook voor onze bezorgmogelijkheden.

Ophaalmogelijkheden: maandag t/m zaterdag: tussen 17:00 en 18:00 uur. Zondag 26 juli: tussen 12:00 en 13:00 uur.

Weesthuys wijnkelder schatten

Je kunt nu ook speciale wijnen bij ons bestellen naast onze Enjoy@home Verwenboxen en Takeaway gerechten. Met liefde geselecteerd door onze sommelier.

Wijnen bestelformulier