Zakelijk & events

Geef glans aan jouw speciale gelegenheid

Een locatie met een verhaal. Gebouwd in 1436 als Gasthuis. Toen een belangrijke halte voor Hollandse pelgrims op weg naar Santiago de Compostela.

Nog steeds is het Weeshuys een fantastisch originele locatie voor jouw speciale gelegenheid. Binnen in ons prachtige pand, of buiten in onze sfeervolle tuin.

Ontdek ook de lokale bezienswaardigheden van de VVV.

Zakenlunch of bedrijfsuitje

Een werklunch, bedrijfsuitje of relatiebedankdag?

Onze chef’s table of grote tafels zijn uitermate geschikt voor een werklunch of zakelijke bespreking. De ruime tafelindeling zorgt voor voldoende privacy. En natuurlijk zorgen we dat het je gasten aan niets ontbreekt. Maak gebruik van de ruime (gratis!) parkeergelegenheid voor de deur. Ook kun je uitstekend bij het Weeshuys terecht voor je personeelsdag of relatiebedankdag. Of boek de vergaderruimte op de eerste etage (± 10 personen). Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel gerust, we bruisen van de ideeën.

Feest of trouwerij

Maak van jouw dag een onvergetelijke dag

Sommige dagen zijn een feest waard. Je huwelijksdag, je 21e verjaardag, je start als ondernemer, een 25-jarige bruiloft of een 75e verjaardag. Dan wil je niets aan het toeval overlaten.

Je zoekt: een fantastische locatie  een sfeervolle en attente bediening  verrukkelijk eten en iemand die met je meedenkt om jouw dag onvergetelijk te maken . Hoef je eigenlijk nog maar een ding te doen! Bellen.