ChefsThuys

Private@home cooking

Wil je thuis dat luxe en onbezorgde gevoel van uit eten ervaren? Dat kan met ChefsThuys! Geniet van een chef en gastheer of gastvrouw van Het Weeshuys bij jou thuis. De ultieme verwennerij waar je bijna niets voor hoeft te doen. Jij kunt je helemaal richten op het maken van nieuwe herinneringen met jouw gasten, terwijl de chef in jouw keuken de lekkerste dingen bereid. Vakkundig uitgeserveerd en toegelicht door jouw persoonlijke gastheer of gastvrouw. En maak je je nu zorgen om de bergen afwas? Niet nodig, ook dat regelen we voor je.

Wat verzorgen we voor jou?

Natuurlijk starten we met champagne en goddelijke amuses om de smaakpapillen te prikkelen. Daarna serveren we een heerlijk 5-gangen diner vergezeld van bijpassende wijnen, voor die optimale wijn spijs combinatie.

We sluiten het diner af met ambachtelijke friandises vergezeld van koffie of thee (we vragen je die zelf te zetten).

Goed te weten

De prijs van dit formidabele arrangement bedraagt € 195,- per persoon. Dat is inclusief:

  • Reiskosten tot een afstand van 30 km enkele reis.
  • Begeleidend wijnarrangement (per gerecht).
  • Servies, bestek en glazen. We brengen dit schoon mee en nemen het vuil mee terug.

Dit kunnen we niet voor je verzorgen:

  • Aankleding tafel.
  • Koffie en/of thee.

ChefsThuys is mogelijk vanaf 4 personen. Zowel als lunch of diner op alle dagen. Het maximum aantal gasten is in overleg en met inachtneming van de dan geldende corona-maatregelen. Betaling arrangementprijs vooraf bij boeking. Eventuele meerprijzen communiceren we vooraf en berekenen we op nacalculatiebasis aan je door.

Aanvragen

Om van deze unieke gelegenheid een echte belevenis te maken, stemmen we je wensen vooraf af. De makkelijkste manier van aanvragen is door het formulier hieronder in te vullen. Uiteraard is het ook mogelijk een e-mail te sturen met je telefoonnummer naar restaurant@weeshuys.nl. Liever zelf bellen? We zijn bereikbaar op: (0162) 51 36 98.

  • Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.