GAMBA | pompoen | ras el hanout | paksoy

Verwarm de oven voor op 180°C.
Laat de garnituren een half uur voor het diner op temperatuur komen, buiten de koeling.

Verwarm de ovenschaal met gamba’s, paksoy en pompoen voor ongeveer 6 minuten in de voorverwarmde oven. Verwarm ook de soepkommen voor ongeveer 6 minuten in de oven.
Breng de soep aan de kook in een steelpannetje.

Spuit ondertussen 5 dopjes ras el hanout crème op de flammkuchen en maak deze af met de kruidensla. Haal de soepkommen en de ovenschaal met gamba’s uit de oven, verdeel de gamba’s, paksoy en pompoen rondjes in de soepkommen en leg hier het flammkuchen krokant naast.

Schenk de pompoensoep uit aan tafel voor een extra beleving.

TIP! Snijd met een scherp mes de puntjes van de spuitzak af. Dan kan je hier mooie dopjes mee zetten!

LET OP!
De kruidensla is een mix voor het voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht.
Elke oven is anders, controleer daarom goed de temperatuur voordat er gegeten wordt!

Ga naar alle gerechten