COCKTAILS

BLOEDSINAASAPPEL | wodka | limoen

– Pak een glas waar 150 ml in past.
– Doe de cocktailbasis in een shakebeker en voeg hier ijs aan toe.
– Shake de cocktail stevig voor een aantal minuten. Hierdoor krijgt de cocktail een mooie schuimlaag.
– Schenk de cocktail in een glas, maar zorg dat het ijs uit het glas blijft.
– Maak de cocktail af met rasp van een limoen.

SINAASAPPEL | vermout | kaneel

– Vul het glas met ijs.
– Schenk het flesje uit over het ijs.
– Maak de cocktail af met sinaasappel en de kaneel.

Zorg dat de cocktails goed gekoeld zijn.
Heb je geen shakebeker, gebruik dan een blender of staafmixer.
Heb je deze niet in huis, laat dan de cocktail in het flesje zitten en schud deze voor een aantal minuten.
Let op: niet in alle blenders mag ijs!

Proost namens Team Het Weeshuys!

Ga naar alle gerechten